Välkommen!

Välkommen!

måndag 23 februari 2015

Naked 3 Palette på kicks.se!

Dessa ska jag köpa!!


Experimentera med tolv unika och matchande naturliga färger. Från glittrande rosa till kolsvart med rött mikroskimmer - Naked3 är ett måste i din Naked-kollektion. Välj mellan sammetsmjuka färger med matt finish, pärlemor eller metallglans. Färgerna innehåller Pigment Infusion System™, den patentskyddade blandningen ingredienser som gör ögonskuggorna perfekta för att tona ut med en sammetslen konsistens, intensiv färg och fantastisk hållbarhet. Naked3 innehåller en duopensel och återförslutbara Eyeshadow Primer Potion-produktprover med alla fyra formula (Original, Sin, Eden och Anti-Aging).

24/7 Glide-On Eye Pencil har en prisbelönt hållfast och vattenfast formula - den är utan tvivel den bästa ögonpennan på marknaden! Den sammetslena formulan har en krämig konsistens vid applicering, färgen torkar snabbt och håller hela dagen. Aldrig förr har en vattenfast penna varit så krämig och haft en så fantastisk hållbarhet. Den avancerade och vattenfasta formulan innehåller 50% fuktgivande ingredienser (bland annat jojobaolja, E-vitamin och bomullsfröolja). 24/7 Eye Pencils glider lätt över huden och ger en hållbar och vacker färg.

All Nighter fixerar din makeup och får den att hålla sig vacker i upp till 16 timmar - utan att flyta ut, mista sin färgintensitet eller lägga sig i fina linjer.
Den revolutionerande och kliniskt testade formulan är perfekt för alla hudtyper och innehåller den patenterade Temperature Control Technology.
En sju dagars klinisk undersökning visade att:
• 78 procent upplevde att All Nighter fick makeupen att hålla i upp till sexton timmar.
• Över 80 procent upplevde att makeupen inte bara såg vackrare ut men även höll bättre (även i T-zonen) utan att lägga sig i fina linjer.
• Över 88 procent upplevde, oavsett hudtyp, att All Nighter var den bästa produkten för att fixera och ge makeupen extra hållbarhet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Berätta:

GILLA MIN BLOGG