Välkommen!

Välkommen!

torsdag 10 mars 2011

Levis - Jeans för ALLA former. OBS! -ÄVEN för kurviga tjejer!

=) *smile* =D


Levi’s® – det ursprungliga, definitiva jeansmärket – lanserar och breddar idag sitt populära, globala jeanssortiment för kvinnor, Levi’s® Curve ID med ny passform, nya stilar och fler storlekar. Levi’s® Curve ID är ett sortiment som består av måttanpassade jeans där ett revolutionerande system används för passformen, vilket utgår från kroppsformen istället för storleken.

Sedan Levi’s® Curve ID introducerades i augusti 2010, har mer än en miljon kvinnor hittat sin perfekta passform. Sortimetet skapades som ett resultat av att över 60 000 kroppsskanningsbilder studerats och efter att ha lyssnat på kvinnor med alla slags former och storlekar över hela världen.
“Varumärket Levi’s® anser att kvinnor med alla slags former och stolekar ska kunna hitta jeans som passar dem perfekt”, säger Robert Hanson, vd för Global Levi’s®-varumärket. “Kvinnor har berättat för oss att de älskar vårt nya system för passform, men att de önskar ännu fler stilar, storlekar och passformer. När vi skulle bygga vidare på passformerna Slight, Demi och Bold, undersökte vi kroppsformer som var ännu kurvigare, vi utforskade en rad större storlekar och förhörde oss även om vilken midjehöjd och benvidd kvinnor föredrar.”

Ny passform
Levi’s® Curve ID lanserades under hösten 2010 med tre passformer som motsvarar ungefär 80 procent av alla kvinnors kroppsform.
I ett försök att uppfylla fler kvinnors behov, har Levi’s® Curve ID fått en fjärde passform som kallas Supreme Curve. Supreme Curve är designad för att lösa problemen för de kurvigaste kvinnorna, oberoende av om det handlar om små eller stora storlekar. Supreme Curve är lägre framtill och högre där bak för att täcka bättre och för bekvämligheten i en perfekt passform som verkligen lyfter kroppens form och kurvighet.
“Kvinnor med riktigt kurviga kroppar har svårast att hitta jeans som passar dem, eftersom jeansen helt enkelt är för låga baktill” tillägger Hanson. “Vi testade denna passform på kvinnor runt om i världen och gensvaret blev enormt. Äntligen jeans som är flatterande för riktiga kurvor!”
Supreme Curve finns till att börja med i utvalda butiker i Brasilien, Sydafrika och USA men kunder över hela världen kommer även att kunna köpa dem via Levi.com. Denna innovativa passform, Supreme Curve, kan komma ut på ytterligare marknader när det finns en konsumentefterfrågan.

Nya stilar
Levi’s® CURVE ID har sitt ursprung i Modern Rise, som är lite lägre i midjan för ett modernt utseende.
Nu kan även kvinnor som föredrar en lite högre midja hitta en Levi’s® Curve ID som passar dem perfekt i Classic Rise, vilken når upp precis under midjan för lite mer täckning och ett klassiskt utseende.
Under våren 2011 kommer passformen i Slight, Demi och Bold Levi’s® Curve ID för Modern eller Classic* Rise i en rad stilar (Skinny, Straight och Boot Cut) och utföranden.
*I Benelux och Skandinavien kommer endast Demi Curve Classic Fit att finnas för våren/sommaren 2011.

Nya storlekar
Nu när Levi’s Curve ID passar många olika typer av kvinnliga kroppsformer, vill vi försäkra oss om att kvinnor i alla storlekar kan hitta sin perfekta passform. Våra måttanpassade jeans såldes först i midjestorlekarna från 22 till 32 tum. För våren 2011 lägger vi till storlek 34 för alla passformer och stilar. Storlek 36 och 38 kommer att läggas till under hösten 2011.

Levi’s Curve ID måttanpassat system
Till skillnad från andra jeansmärken använder Levi’s® Curve ID ett unikt, måttanpassat system som handlar om en kvinnas form och proportioner, inte hennes storlek. Levi’s® märkesdesigners studerade kroppsskanningsbilder från mer än 60 000 kvinnor för att utveckla måttanpassning grundat på skillnaden mellan en kvinnas höft och stuss. Ju större skillnad desto kurvigare kropp vilket omfattar:

Slight Curve – designen som hyllar en rak figur
Slight Curve är designad för att markera en kvinnas midja samtidigt som den framhäver hennes kurvor. När jeansen passar runt höfter och lår, men är för smala runt midjan, ska en kvinna prova Slight Curve.

Demi Curve – designen som passar jämna proportioner
Demi Curve är designad för att framhäva en kvinnas midja samtidigt som den jämnar ut hennes form. Om jeans normalt passar i midjan, men inte är fördelaktiga för figuren, ska en kvinna prova Demi Curve.

Bold Curve – designen som hedrar verkliga kurvor
Bold Curve har designats för att omfamna midjan, utan att glipa eller dra. När jeansen passar runt höfterna, men glipar baktill i midjan, ska en kvinna prova Slight Curve.

NYTT! Supreme Curve – designade för den kurvigaste kvinnan
(finns endast på vissa utvalda marknader)
Supreme Curve har designats med lägre midja framtill och högre baktill för att täcka och ge formen på en kurvig kropp ett lyft. När jeansen passar runt höfterna, men midjan är för låg, ska en kvinna prova Supreme Curve.
Levi’s Curve ID finns nu i butiker över hela världen. Alla butiker har utbildad personal som är experter på att mäta kvinnor, identifiera deras personliga Levi’s® Curve ID och som ska hjälpa till att hitta de jeans som passar bäst enligt kroppstyp och den stil kvinnan föredrar. Kvinnor kan också själva hitta den perfekta passformen genom att titta igenom ett fotogalleri med verkliga kvinnliga modeller som visar sortimentet och lära mer om passformsfilosofin bakom “Form inte storlek” från Levi’s Curve ID, genom att besöka det interaktiva digitala provrummet på Levi.com.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Berätta:

GILLA MIN BLOGG